Hé buur! Heb jij onze nieuwe sokken al?

Ajeto! Het zijn je favoriete buurmannen, nu verkrijgbaar op je sokken. Naast de bekende hockeysokken, zijn er nu ook gewone sportsokken beschikbaar. Ook is er een groot assortiment casual sokken, zowel voor de grote als de kleine Buurman en Buurman fans! Spread some love!
Omdat de meeste mensen in deze periode weinig contact hebben met anderen en je je door al het nieuws soms niet al te vrolijk voelt, hebben we een actie in het leven geroepen: 1 voor jou = 1 voor je buurman!

Hoe werkt het?
Bij bestelling van een paar Buurman en Buurman sokken, kan je nu een extra paar opsturen naar je buurman, buurvrouw, opa, oma, oom, tante, kids, vriend of vriendin. Daarbij kan je een persoonlijke boodschap meesturen, om iemand een hart onder de riem te steken, te bedanken, of gewoon wat extra liefde te sturen. Je betaalt voor 2 paar slechts €20. 

Bij bestelling van twee paar sokken, kan je in het opmerkingen veld het tweede adres en je persoonlijke boodschap schrijven. Wij zorgen ervoor dat de sokken bij het juiste adres geleverd worden!